Kontakt oss

78 44 33 50 / 995 12 168

E-post

support@k2.no

Gjør det enkelt

Velg Multipack.

Vi har levert programvare til Fiske- og Kjøtt næringen i mange år. Det er vi stolt av! Multipack er våres  hovedsatsning og vi jobber kontinuerlig med å forbedre Multipack.

Design uten navn (8)

Multipack Pakking

Pakkesystemet våres anvendes i mange forskjellige bransjer. Programvaren er laget slik at den passer til alle type virksomheter som ønsker merking, lagerstyring, sporing og ordreekspedisjon. Integrasjon mot flere typer økonomisystemer for faktura, regnskap, CRM og trading.(eks. Visma, Maritech Trading, Unimicro).

4[1]

Multipack Innveiing

Multipack innveiing benyttes til automatisk registrering av vekt ved mottak av fisk. Kan benyttes til kun mottak og i kombinasjon med sløyelinje for å få registrert vekt etter sløying. Fisken føres i en eller flere bulker på kaia, videre føres den ved hjelp av transportband til silovekter som registrere vekt før sløyelinjen, etter sløying veies fisk og biprodukter ut igjen for korrekt utbytte. Alt styres fra en egen terminal og hver enkelt båt får sin egen innveiingsrapport.

2[1]

Sluttseddel

Rapporter inn fangster og landinger på en enkel og effektiv måte. Kan leveres som singel programvare eller så kan du integrere programvaren med Multipack Pakking. Godkjent av Norges Råfisklag.

3[1]

Multipack Journal

Loggfør alle transaksjoner fra mottak, produksjon og lager Iht. Landingsforskriften av 6. mai 2014 med tilhørende veiledere. Hovedfokuset til Multipack Journal er å tilfredsstille kravene i Landingsforskriften fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Hartivg_Magnus_Sverdrup_-_Testimonial_picture[1]

HARTVIG. M SVEDRUP

DAGLIG LEDER, H.SVEDRUP AS

Vi har kjøpt programvare av K2 siden 2013. Da valgte vi å gå for Multipack. Brukervennligheten og pris var da avgjørende. Vi har i ettertid skiftet over både seddelprogram og landingsjournal til K2. Vi har opplevd K2 som veldig serviceinnstilt siden vi ble kjent med dem. Om man ikke får tak i dem per telefon, ringer de alltid tilbake. Om vi har hatt ønsker om endringer i programvare har det alltid vært tatt seriøst å endret fort og effektivt. Vi har anbefalt K2 til flere av våre kollegaer og kost/nytte er for oss uslåelig sett i forhold til sammenlignbare konkurrenter.

Få tilbud